U heeft de droom

Wij hebben de ambitie!

Heeft u al een idee wat u wel of juist niet wenst in, op of bij uw tweede huis? Samen komen we tot een mooi ontwerp, waarbij alle wensen, voor zover mogelijk naar voren komen.

Het traject

We betrekken u in het proces

Wij streven naar een transparant traject vanaf het ontwerp tot het eindresultaat op locatie. Wij betrekken u bij het gehele productieproces. Tot en met het plaatsen hebben we regelmatig contact over de voortgang en is het mogelijk om ter plekke poolshoogte te komen nemen.

Bij de bouw van een Boonzaaijerchalet is duurzaamheid een rode draad. Wij bouwen met duurzame en onderhoudsarme materialen zoals FSC hout. Ook isolatie is aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Zonnepanelen behoren tot een van de mogelijkheden.

Wat er allemaal te koop is op de markt van Recreatiewoningen, kunnen wij integreren in een chalet. Vaatwasser, vloerverwarming, een bubbelbad, sauna of een cooker behoren daartoe.

Onze luxe chalets zijn niet alleen geschikt om in te recreëren. De chalets zijn volledige woningen en kunnen ook bijvoorbeeld goed als mantelzorgwoning worden gebruikt.